Een zomerhuis met veranda – vakantie in je eigen tuin

Veranda willems

Tuinhuizen zijn er in alle soorten en maten en de beslissing om er een met of zonder veranda aan te schaffen, houdt zeker een soort visie in over waar u uw nieuwe tuinhuis voor wilt gebruiken.

Er zijn echter geen harde beslissingen nodig, omdat de ervaring heeft geleerd dat het oorspronkelijk toegewezen doel met de tijd kan veranderen en dat er zich persoonlijke behoeften en ideeën kunnen ontwikkelen. Dus als u van plan bent het tuinhuis te gebruiken voor opslag , als verlengstuk van uw woonruimte, als tuinkantoor , als tuincentrum of voor andere van de vele andere doeleinden die een tuinhuis kan dienen, is het belangrijkste idee om te zitten. op je ligstoel buiten in je tuin na het werk in je eigen kleine vakantietijd elke dag op de veranda van je tuinhuis.

Als dit idee vergelijkbaar is met uw idee, kunt u overwegen een tuinhuis met veranda aan te schaffen.

Hoe wordt een tuinhuis met veranda doorgaans gebouwd?

Een tuinhuis met moderne veranda heeft meestal één gemeenschappelijke verdieping voor het huis zelf en de veranda. Dus zowel het tuinhuis als de veranda zijn op één groot houten vlonder geplaatst. De meeste veranda’s bieden enige beschutting tegen de regen, waarbij tenminste een deel onder een dak boven het tuinhuis hangt. Met de zon meestal schuin aan de hemel, is het uw planning, hoe u uw tuinhuis plaatst, zodat u op de veranda van de zon kunt genieten en tegelijkertijd beschut bent tegen de regen.

Als je op internet zoekt naar tuinhuizen met veranda’s, dan zul je zien dat ze er in alle soorten en maten zijn. Zelfs hele kleine tuinhuizen kunnen worden geleverd met een veranda die geschikt is voor één of twee stoelen om op te zitten. Wilt u liever een grotere veranda, waar u ook uw vrienden kunt uitnodigen voor theetijd, dan zijn er ook grotere maten veranda’s verkrijgbaar.

Je denkt misschien dat de aanschaf van een groot tuinhuis nodig is om het extra voordeel van een veranda te hebben, maar de MINI HANSA LOUNGE bewijst het tegendeel. De kamer van slechts 9m2 heeft veel lichtinval door de ramen die in principe van vloer tot plafond zijn en is zeer geschikt om een ​​tuinkantoor te huisvesten. De veranda van circa 6m2 wordt afgeschermd door een grote dakoverstek en biedt voldoende ruimte om de laptop mee naar buiten te nemen of een zakelijk gesprek te voeren .

De wanden zijn 44 mm dik en bieden daardoor uitstekende stabiliteit en isolerende eigenschappen.

Dit decoratieve tuinhuis met veranda is de perfecte samensmelting van een tuinhuisje en een tuinkamer geschikt voor vele doeleinden en gemaakt van hoogwaardig Noordsparren.

Een zomerhuis met veranda is eventueel geschikt voor permanente bewoning, met wanden van 70 mm, zodat een uitstekende isolatie verwarming en bewoning het hele jaar mogelijk maakt. Met 25m2 binnen en een grote veranda aan de voorkant, overdekt door een dakoverstek die ook de ingang beschermt tegen weersinvloeden is dit een serieus zomerhuis geschikt om te verhuren als vakantiehuis of voor eigen doeleinden.

Waarom kiezen voor een tuinhuis met veranda en niet zonder?

Niet alleen op de veranda van uw tuinhuis zitten, naar uw tuin kijken en luisteren naar de zingende vogels, een kleine vakantie, een perfecte stressverlichting waar u elke dag van kunt genieten zonder tassen in te pakken, te reizen of extra kosten te maken, het is ook gewoon maakt een zomerhuis er eleganter en stijlvoller uit. Als je ooit foto’s bekijkt van tuinhuizen met of zonder veranda, zul je merken dat die zonder er uitzien als kubussen op de grond, terwijl die met een veranda er veel uitnodigender uitzien. Ze bieden echt een plek om te rusten in de tuin en veranderen de hele sfeer van een tuin. Een tuinhuis met veranda maakt uw tuin onderdeel van uw leefruimte en verhoogt uw levenskwaliteit.

Bent u van plan om een veranda, pergola, woonuitbreiding of een ander type uitbouw te plaatsen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Willems tuinkamers en veranda’s, want wij staan je graag met raad en daad bij!

Besluit je eventueel toch om op vakantie te vetrekken en zoek je vervoer naar de luchthaven boek dan hier bij vip-luchthavenvervoer.be jou transport, we hanteren zeer scherpe prijzen.