Luchthavenvervoer Luik nodig? Dan zit je hier goed. Met Vip-luchthavenvervoer.be bent u altijd verzekerd van de beste service tegen de meest voordelige tarieven. Wij komen u ophalen met comfortable voertuigen aan een zeer scherpe prijs en dat is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis.

Luchthavenvervoer Luik  reserveren

Met Luchthavenvervoer Luik kunt u comfortabel en voordelig van en naar de luchthaven van Luik reizen tegen sterk gereduceerde tarieven met uw eigen prive taxi. Indien u met meerdere personen naar de luchthaven of in groep komen wij jullie halen met onze VIP taxibus.

TOT EN MET 8 PERSONEN

Indien u met meerdere personen reist of veel bagage heeft kunt u gebruik maken van onze taxibusjes. Deze kunnen tot en met 8 personen vervoeren inclusief de bagage. Iedere passagier mag een koffer en handbagage meenemen.

VAN EN NAAR DE LUCHTHAVEN VAN LUIK

Of u nu van of naar de luchthaven van Luik reist of eventueel zelfs vice-versa, u reist altijd op de voordeligste manier met Luchthavenvervoer Luik van vip-luchthavenvervoer.be. Met Airport Taxi Prive bent u altijd precies op tijd op de luchthaven.

 

RESERVEER TELEFONISCH OP  +32 – (0)3 236 38 38

Voor telefonische reserveringen of informatie kunt u ons bellen op  +32 – (0)3 236 38 38. Onze medewerkers staan 24/7 tot uw beschikking voor al uw vragen en reserveringen. U kunt trouwens ook dag en nacht online contact met ons opnemen.

Vertrek zonder stress naar de luchthaven

Reizen is altijd een hele onderneming, zeker als een deel van de reis per vliegtuig gaat. Wat in ieder geval helpt is als u luchthavenvervoer goed is, en daarvoor zorgt Vip luchthavenvervoer. Met de airporttaxi vanuit bijvoorbeeld AntwerpenBrasschaatEkerenKapellen, MerksemSchilde, Schoten, bent u snel op de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Oostende, LuikDusseldorf,  Charles de gaulle, enz.  Maar luchthevnvervoer Charleroi kan er even goed voor zorgen dat u net zo prettig reist naar vliegvelden als Eindhoven Airport Rotterdam luchthaven of Schiphol.

RESERVEER NU ONLINE

Reserveer nu uw Luchthavenvervoer Luik online voor een goed en ontspannen begin van uw vakantie of zakenreis. Wij bieden u vaste en zeer voordelige tarieven zonder extra kosten achteraf. Met Luchthavenvervoer Luik reist u altijd met uw eigen prive taxi van en naar de luchthaven . U deelt nooit uw taxi met vreemden waardoor u dus ook nooit op anderen hoeft te wachten. Reserveer nu online en uw vakantie of zakenreis kan beginnen!

Luchthavenvervoer Luik

Tarieven en Prijzen

Bestel online gemakkelijk uw taxi naar de luchthaven. De prijs van de taxirit is afhankelijk van een aantal factoren: het starttarief, de afstand en de tijdsduur bepalen de kosten.

 

Aartselaar – Zaventem vanaf 65€
Beveren – Zaventem vanaf 74.99€
Borsbeek – Zaventem vanaf 65€
Brasschaat – Zaventem vanaf 74.00€
Brecht – Zaventem vanaf 84.99€
Broechem – Zaventem vanaf 74.99€
Burcht – Zaventem vanaf 74.99€

 

Kallo – Zaventem vanaf 74.99€
Kalmhout – Zaventem vanaf 84.99€
Kapellen – Zaventem vanaf 74.00€
Kontich – Zaventem vanaf 65€
Lier – Zaventem vanaf 75€
Linkeroever – Zaventem vanaf 65€
Lint – Zaventem vanaf 65€
Luchtbal – Zaventem vanaf 65€

 

Loenhout – Zaventem vanaf 94.99€
Merksem – Zaventem vanaf 65€
Mortsel – Zaventem vanaf 65€
Oelegem – Zaventem vanaf 75.99€
Ranst – Zaventem vanaf 65€
Reet – Zaventem vanaf 65€
Rumst – Zaventem vanaf 65€
Schelle – Zaventem vanaf 65€

 

Schilde – Zaventem vanaf 65€
Schoten – Zaventem vanaf 72€
Stabroek – Zaventem vanaf 79.99€
Wijnegem – Zaventem vanaf 65.99€
Wommelgem – Zaventem vanaf 75€
Wuustwezel – Zaventem vanaf 95.99€
Zandhoven – Zaventem vanaf 74.99€
Zandvliet – Zaventem vanaf 84.99€

 

Zoersel – Zaventem vanaf 79.99€
Zwijndrecht – Zaventem vanaf 74.99€
Vremde – Zaventem  vanaf 65€
Hove – Zaventem  vanaf 65€

 

 

 Antwerpen – Luchthaven Eindhoven vanaf 120 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Schiphol vanaf 190 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Luik vanaf 140 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Düsseldorf vanaf 234 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Frankfurt vanaf 352 EUR
 Antwerpen – Charleroi Airport vanaf 135 EUR
 Antwerpen – Airport Charles de Gaulle Paris 377 EUR

 

Liege Airport

Liege Airport, ook wel Luchthaven Luik-Bierset, is een luchthaven 10 km ten westen van de Belgische stad Luik. De luchthaven ligt op het grondgebied van Bierset, een deelgemeente van Grâce-Hollogne.

In de terminal zijn twee dingen onvermijdelijk: de incheckbalie en de veiligheidsformaliteiten. Ze doen er alles aan om deze controles snel te laten verlopen.

Liege Airport omvat twee winkelcentra binnen de luchthaven: het ene is voor iedereen toegankelijk, of je nu op reis gaat of niet, en bevindt zich in de ontvangstruimte van de luchthaven. Het andere winkelcentrum bevindt zich in de vertrekhal.

Informatiepunten van Liege Airport en luchtvaartmaatschappijen

Op Liege Airport omringen we je met de nodige zorg, zodat je verblijf bij ons op een aangename manier verloopt. We staan voor je klaar als je vragen hebt of op zoek bent naar informatie.

De informatiekiosk staat in het publieksgedeelte in het midden van de terminal. Hierop worden berichten verspreid om je stapsgewijs naar je vliegtuig te leiden, vanaf je aankomst op de luchthaven via de veiligheidscontrole tot het wachten in de vertrekhal. Als je op zoek bent naar informatie, kun je je natuurlijk tot onze receptionistes wenden.

De balies van de touroperators bevinden zich aan de linkerkant wanneer je de terminal van Liege Airport binnenkomt. De baliemedewerkers staan je graag te woord als je op zoek bent naar informatie over je luchtvaartmaatschappij of touroperator. Ze helpen je als je vergeten bent om je reisdocumenten mee te nemen of deze bent kwijtgeraakt. De balies gaan 2 uur vóór elk vertrek van een vliegtuig open.

 

 

Tips van de luchthaven

Wij raden onze passagiers aan om zeker 2 uur vóór het voorziene uur van vertrek op de luchthaven aan te komen. Tijdens drukke perioden (schoolvakantie, vóór een feestdag, …) raden we onze passagiers aan om zeker 3 uur vóór het voorziene uur van vertrek op de luchthaven aan te komen.

Het inchecken van de bagage begint drie uur vóór vertrek van de vlucht en wordt 40 minuten vóór vertrek afgesloten.

Als passagier dient u de nodige maatregelen te treffen om op tijd aanwezig te zijn voor het inchecken en boarden. U bent hier verantwoordelijk voor, ook als u vertraging oploopt door redenen die zich buiten uw wil om voordoen (werkzaamheden op de weg, identiteitsdocumenten die niet in orde zijn, …)

Welkom in de streek van Luik!

Begin de verkenning van Luik eens niet op de drukste plaats maar in het Parc d’Avroy.Het ruim 5 hectare grote park is een groene oase van rust  en herbergt enkele monumenten. Je start bij het standbeeld van Camille Mark Sturbelle dat er geplaatst werd n.a.v. 75 jaar onafhankelijkheid van België. Stap door het park maar zorg ervoor dat het meertje aan je linkerhand blijft. Zo kom je halfweg bij het Oorlogsmonument van de weerstand. Bij de kiosk staan heel veel beelden.

Een verrassende ontdekking doe je in het MADmusée, dat bij de kiosk staat. Dit museum toont een collectie van meer dan 2 000 werken van kunstenaars met een mentale handicap. De tentoongestelde werken zijn erg uiteenlopend van stijl, thema en techniek. Ga verder tot het einde van het park waar een groot ruiterstandbeeld ter ere van Karel de Grote staat.

Opéra Royal de Wallonie

Het operagebouw werd feestelijk geopend in 1820 en heette aanvankelijk Théâtre royal de Liège. Het is opgetrokken in neoclassicistische stijl. Tussen 2009 en 2012 werd het volledig gerenoveerd. Het heeft een capaciteit van 1033 zitplaatsen. Info: www.operaliege.be

Marché de la Batte

Elke zondag van 8 tot 14 uur gaat hier de grootste markt door van de regio. De grote diversiteit die je hier kan vinden, van antiek tot voedingswaren, lokt niet alleen de inwoners van Luik maar ook van heinde en ver. Het is een zeer levendige markt waar je over de middag op de koppen kan lopen omwille van de talrijke eetkraampjes waar je lekkers van over de hele wereld kan consumeren.

Bekijk ook eens: