Luchthavenvervoer Antwerpen nodig? Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis en heb je geen zin om in de file te staan of je wagen achter te laten op de luchthaven laat u dan vervoeren naar de luchthaven en kies voor VIP luchthavenvervoer Antwerpen. Als je kiest voor vervoer naar de luchthaven vermijdt u heel wat stress dit is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis. Met onze prive Taxi bent u altijd zeker van de beste service tegen de meest voordelige tarieven. Wij zijn één van de goedkoopste airport taxi’s van Antwerpen en omstreken.  Wij komen u met plezier ophalen in Antwerpen stad, Brasschaat, Ekeren,  SchotenSchilde, MerksemKapellen,  …

VIP Luchthavenvervoer Antwerpen reserveren

De luchthavenchauffeurs van luchthavenvervoer Antwerpen brengen u in een comfortabele, luxe taxi vanuit de regio Anwterpen naar het vliegveld.  Met luchthavenvervoer Antwerpen verzekert u uzelf dat u met een wagen reist in business class stijl, op elk gewenst moment vanaf uw (bedrijfs)locatie,huis enz kunt u rechtstreeks naar de vertrekhal op Brussel Aiport en diverse Europese luchthavens, Uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen en omgeving is bij ons steevast tip top in orde en dit aan een heel scherpe prijs. Als je kiest voor vervoer naar de luchthaven vermijdt u heel wat stress zoals file problemen onderweg en meestal het parkeer problemen enz.

RESERVEER TELEFONISCH OP 03/236 38 38 of 0479/32 45 67 (24/7)

Voor telefonische reserveringen of  informatie kunt u ons altijd bellen. Onze medewerkers staan 24/7 tot uw beschikking voor al uw vragen en  reserveringen. U kunt trouwens ook dag en nacht online contact met ons opnemen via ons online boekingsformulier. De chauffeurs van VIP luchthavenvervoer Antwerpen zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klas service te verlenen. Prettig aan dit zakelijk vervoer is dat u zelfs nog 4 uur voordat u vertrekt kunt reserveren, zowel online als telefonisch.  Of u nu van of naar de luchthaven van Antwerpen reist of eventueel zelfs vice-versa, u reist altijd op de voordeligste manier met een prive taxi van vip-luchthavenvervoer.be. Met luchthavenvervoer Antwerpen Airport bent u altijd precies op tijd op de luchthaven.

 Antwerpen

Een bezoek aan de meest bijzondere plek van Antwerpen is ongetwijfeld de Antwerpse Dierentuin, die  kent iedereen wel, net als het Rubenshuis en de winkelstraat de Meir. Maar de stad Antwerpen heeft heel veel meer te bieden. Een stad als Antwerpen, die een prachtige historie kent met daarin een gouden eeuw en verschillende diepte- en hoogtepunten, heeft heel wat te bieden op het gebied van bezienswaardigheden. Wat  te denken van de standbeelden die gebaseerd zijn op beroemde Antwerpse legendes zoals de Lange Wapper en natuurlijk Brabo, die de hand van de reus in de Schelde gooit? Naast een aantal bekende hotspots telt Antwerpen nog veel meer bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Sommigen daarvan zijn bij het grote publiek bekend en die kom je dan ook vrijwel op iedere website over Antwerpen tegen.

Luchthaven Antwerpen 

De Internationale Luchthaven Antwerpen maakt deel uit van de Franse groep Egis en heeft een LEM-LOM beheersvorm. Egis garandeert de commerciële uitbating van de luchthaven (LEM) en de Vlaamse overheid is verantwoordelijk voor de basisinfrastructuur (LOM). Drie luchtvaartmaatschappijen (TUI, VLM Airlines & flybe) bieden vluchten aan naar 16 Europese bestemmingen. Naast lijnvluchten zijn er ook chartervluchten, privévluchten en oefenvluchten. De luchthaven is kleinschalig en staat bekend om haar snelle check-in, korte wandelafstanden en betaalbare parking.in 2017 verwelkomde luchthaven Antwerpen 273.167 passagiers en telde de luchthaven 37.511 bewegingen.

luchthavenvervoer Antwerpen

Prijzen VIP luchthavenvervoer

Bestel online gemakkelijk uw taxi naar de luchthaven. De prijs van de taxirit is afhankelijk van een aantal factoren: het starttarief, de afstand en de tijdsduur bepalen de kosten.

Aartselaar – Zaventem vanaf 65€
Beveren – Zaventem vanaf 74.99€
Borsbeek – Zaventem vanaf 65€
Brasschaat – Zaventem vanaf 74.00€
Brecht – Zaventem vanaf 84.99€
Broechem – Zaventem vanaf 74.99€
Burcht – Zaventem vanaf 74.99€

 

Kallo – Zaventem vanaf 74.99€
Kalmhout – Zaventem vanaf 84.99€
Kapellen – Zaventem vanaf 74.00€
Kontich – Zaventem vanaf 65€
Lier – Zaventem vanaf 75€
Linkeroever – Zaventem vanaf 65€
Lint – Zaventem vanaf 65€
Luchtbal – Zaventem vanaf 65€

 

Loenhout – Zaventem vanaf 94.99€
Merksem – Zaventem vanaf 65€
Mortsel – Zaventem vanaf 65€
Oelegem – Zaventem vanaf 75.99€
Ranst – Zaventem vanaf 65€
Reet – Zaventem vanaf 65€
Rumst – Zaventem vanaf 65€
Schelle – Zaventem vanaf 65€

 

Schilde – Zaventem vanaf 65€
Schoten – Zaventem vanaf 72€
Stabroek – Zaventem vanaf 79.99€
Wijnegem – Zaventem vanaf 65.99€
Wommelgem – Zaventem vanaf 75€
Wuustwezel – Zaventem vanaf 95.99€
Zandhoven – Zaventem vanaf 74.99€
Zandvliet – Zaventem vanaf 84.99€

 

Zoersel – Zaventem vanaf 79.99€
Zwijndrecht – Zaventem vanaf 74.99€
Vremde – Zaventem  vanaf 65€
Hove – Zaventem  vanaf 65€

 

 

 Antwerpen – Luchthaven Eindhoven vanaf 120 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Schiphol vanaf 190 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Luik vanaf 140 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Düsseldorf vanaf 234 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Frankfurt vanaf 352 EUR
 Antwerpen – Charleroi Airport vanaf 135 EUR
 Antwerpen – Airport Charles de Gaulle Paris 377 EUR

 

 

Bekijk ook eens: